Winkelmandje

winterpack, uzzewuzze, roelofarendsveen
winterpack, uzzewuzze, roelofarendsveen, bier

Mix Box

In deze Uzzewuzze Mix Box vind je vijf Uzzewuzze-bieren die altijd in ons assortiment aanwezig zijn. Ontdek Tarrefie, Blomzoetje, Fietsie, Pannekoek en Terrerre.

Tarrefie – 3x / 6x
Een witbier gemaakt met onverkocht stokbrood van bevriende Franse bakker Mamie Gourmande uit Leiden. Deze rijke tarwe (brood) stort geeft het witbier een volle smaak. De toegevoegde citroengras en sinaasappelschil zorgen voor een heerlijke frisse afdronk.

Blomzoetje – 3x / 6x
Het allereerste Uzzewuzze bier met de Veense bijnaam ‘Blomzoetje’ is een fruitig en kruidig blond bier met een hint van citrus en anijs.

Terrerre
 – 2x / 4x
De krachtpatser in ons assortiment! Terrerre is een Imperial Stout met gebalanceerde complexiteit. Ervaar fruitige geuren van bessen en pruim met een intens gebrand koffie aroma.

Fietsie – 2x / 4x
Een IPA met een fruitig en tropisch aroma en een verfrissende hoppige smaak. Door het gebruik van speciaal geselecteerde gist en het dry-hoppen van drie hopsoorten krijgt dit bier een spannend en uniek karakter. De afdronk is droog met een aangename bitterheid.

Pannekoek – 2x / 4x
Pannekoek is een eigenzinnige Tripel met een licht zoetje. Door een rijke mout en tarwe stort krijgt dit bier zijn volle karakter. Om het bier nog Veenser te maken hebben wij onze eigen gekweekte hop toegevoegd.