Winkelmandje

winterpack, uzzewuzze, roelofarendsveen

Tripel + Blond Box

In deze Uzzewuzze Tripel + Blond Box vind je Blomzoetje, Pannekoek en de Golden Rhino Blond en Tripel, twee bieren die wij in opdracht hebben gebrouwen voor Golden Rhino. Golden Rhino creëert sterke dranken en likeuren om de aandacht te vestigen op en initiatieven te nemen voor de bescherming van neushoorns en andere bedreigde diersoorten. 100% van de opbrengst is bestemd voor de Shared Universe Foundation en maakt het mogelijk de inspanningen voor natuurbehoud voort te zetten en te ondersteunen.

Blomzoetje
Een fruitig en kruidig blond bier met een hint van citrus en anijs, blond bier met karakter.

Pannekoek
Pannekoek is een eigenzinnige Tripel met een licht zoetje. Door een rijke mout en tarwe stort krijgt dit bier zijn volle karakter. Om het bier nog Veenser te maken hebben wij onze eigen gekweekte hop toegevoegd.

Golden Rhino Blond
Verfrissend, soepel en rijk gearomatiseerd bier gemaakt met de baobab-boomvrucht. In het glas heeft het bier een mooie gouden, heldere kleur met romige textuur. De aroma van verse hop, samen met de smaak van fruitige citrustonen van de baobab-boomvrucht, zorgen ervoor dat dit bier ideaal is voor mooie zomerdagen.

Golden Rhino Tripel
Een zachte, fruitige en volle Tripel met Afrikaanse rooibos als bijzonder ingrediënt. De rooibos proef je mooi aan het eind van je slok. Perfect bier voor een ontspannen dag in de zon of een gezellige zomerse avond bij het kampvuur.