Winkelmandje

winterpack, uzzewuzze, roelofarendsveen

Basis Box

In deze Basis Box vind je vier heerlijke Uzzewuzze-bieren die altijd in ons assortiment aanwezig zijn. Ontdek Blomzoetje, Tarrefie, Fietsie en Pannekoek.

Blomzoetje
Het allereerste Uzzewuzze bier met de Veense bijnaam ‘Blomzoetje’ is een fruitig en kruidig blond bier met een hint van citrus en anijs.

Tarrefie

Een witbier gemaakt met onverkocht stokbrood van bevriende Franse bakker Mamie Gourmande uit Leiden. Deze rijke tarwe (brood) stort geeft het witbier een volle smaak. De toegevoegde citroengras en sinaasappelschil zorgen voor een heerlijke frisse afdronk.
Foodpairing-tip: Tarrefie smaakt erg goed bij een steaksandwich. Wij zijn zo aardig geweest om een receptuur voor je te maken, kun je lekker pronken tijdens de BBQ.

Fietsie
Een IPA met een fruitig en tropisch aroma en een verfrissende hoppige smaak. Door het gebruik van speciaal geselecteerde gist en het dry-hoppen van drie hopsoorten krijgt dit bier een spannend en uniek karakter. De afdronk is droog met een aangename bitterheid.

Pannekoek
Pannekoek is een eigenzinnige Tripel met een licht zoetje. Door een rijke mout en tarwe stort krijgt dit bier zijn volle karakter. Om het bier nog Veenser te maken hebben wij onze eigen gekweekte hop toegevoegd.